Accenture Strategy Consulting

Hoofdkantoor: Bermuda / Amsterdam
Medewerkers: 2,000 / NL = 70
Diensten: Strategy Consulting
Landen actief: 53
Website: www.accenture.nl

Accenture Strategy

Accenture Strategy is onderdeel van Accenture, een wereldwijd management consulting, technology services en outsourcing bedrijf. Met meer dan 293.000 mensen bedienen we klanten in meer dan 120 landen. Wij werken met onze klanten samen om hen te helpen high-performance bedrijven en overheden te worden. Daarvoor gebruiken we een combinatie van ongeëvenaarde kennis en ervaring in alle industrieën en bedrijfsfuncties en diepgaand onderzoek naar 's werelds meest succesvolle bedrijven. De wereldwijde omzet over het fiscale jaar dat eindigde op 31 augustus 2013, bedroeg 28,6 miljard Amerikaanse dollar.

Een carrière bij Accenture Strategy
Kom werken bij Accenture Strategy en zet jouw theorieën om in actie. Ontwikkel oplossingen op het snijvlak van business en technology en help ’s werelds meest succesvolle en invloedrijke organisaties om nieuwe manieren van zakendoen te ontwikkelen. Je biedt onze klanten inzichten en advies over hun belangrijkste vraagstukken en strategische initiatieven, waarmee je hun bedrijfstransformatieplannen vormgeeft en helpt realiseren. Daarnaast help je hen bij het vinden van oplossingen voor vraagstukken als digital disruption, industrieconvergentie, groei en innovatie, wereldwijde operating models, duurzaam kostenbeheer, bedrijfstransformaties en meer.

Kom meer te weten over onze onderzoek en inzichten, en lees over enkele van onze successen bij onze klanten

Oplossingen van begin tot eind
Je biedt daadwerkelijk bruikbare inzichten aan onze klanten, waarbij je van meet af aan gebruik maakt van Accenture’s ervaring in zowel het ontwerpen als het managen van operaties en bedrijfsfuncties. Je gebruikt, in nauwe samenwerking met de professionals in onze branche specifieke Operating Groups en Digital, Technology en Operations groepen, jouw vaardigheden en expertise bij het:

 • Vaststellen van de noodzaak voor verandering
 • Bepalen van strategieën die de kracht van business, technologie en operations benutten
 • Ontwikkelen van bedrijfs- en besturingsmodellen die zowel de gehele onderneming als een specifieke functie omvatten
 • Leveren van wezenlijke resultaten door transformatie initiatieven die mogelijk zijn gemaakt door technologie

Sluit je bij ons aan op het kruispunt
Als Accenture Strategy professional pas je je expertise toe vanuit een van de drie strategiepraktijken:  

Strategy. Help klanten nieuwe producten en diensten op nieuwe manieren ontwikkelen, of begeleid ze bij de voorbereiding op de digitaal competitieve markten van de toekomst. Je zal:

 • Strategieproblemen die uniek zijn aan een specifieke branche aanpakken.
 • Strategieën ontwikkelen die twee of meer verschillende, maar convergerende branches raken.
 • Digitale strategieën inzetten om klanten te helpen hun organisaties te transformeren.

Technology Strategy. Creëer technologische strategieën die aansluiten bij de organisatie, medewerkers en activiteiten van de klant en ontwikkel de IT en operationele mogelijkheden om deze strategieën uit te voeren. Help klanten:

 • De IT-strategie op te zetten en bepaal de blauwdruk van de technologie en infrastructuur om de organisatiestrategie te ondersteunen.
 • Risico te reduceren en maak nieuwe bedrijfsinitiatieven mogelijk door het bepalen en implementeren van de IT-beveiligingsstrategieën die hun organisatie ondersteunen.
 • Bedrijfswaarde realiseren uit technologische innovaties zoals mobility, cloud en big data.

Operation/Function Strategy. Help onze klanten hun beweeglijkheid te vergroten met vereenvoudigde en digitaal mogelijk gemaakte interne functies, ingevuld door vakbekwame talenen. Je zal je richten op:

 • Financiële, en bedrijfsprestaties.
 • Operationele kosten.
 • Verkoop en customer services.
 • Personeelstransformatie.

Je hebt ook de mogelijkheid om te werken in ons Capability Network – een management consulting organisatie die gespecialiseerde en strategische branche- en functionele consulting vaardigheden biedt vanuit belangrijke locaties in Azië, Europa, Noord- en Latijns-Amerika.

Zet je visie om in beloning
Ervaar uitdagend en interessant werk dat innovatie en creativiteit vereist. Jouw ondernemende geest en visie zullen worden uitgedaagd en beloond. Je succes zal je mogelijkheden bieden om steeds weer meer impact te hebben en een snelle carrièreontwikkeling door te maken. Je zult ook diepgaande en waardevolle ervaringen opdoen in verschillende industrieën en functiegebieden, terwijl je onze vooraanstaande klanten helpt om transformationele veranderingen te bedenken en te implementeren en je gelijktijdig jouw carrière verder opbouwt.