Fagro Consultancy

Hoofdkantoor: Maastricht - Airport
Medewerkers: 160
Diensten: Finance Consulting
Landen actief: 1
Website: www.fagro.nl

Fagro: Professional in Finance & Control
Fagro is een sterk groeiend interim professional bureau, gespecialiseerd in Finance & Control en toonaangevend in Zuid en Oost Nederland. Al onze professionals (ruim 160) zijn in vaste dienst en voeren projecten uit bij gerenommeerde klanten in uiteenlopende branches. Ontwikkeling staat bij Fagro hoog in het vaandel: binnen de Fagro Academy word je gestimuleerd om door opleidingen, trainingen, coaching en workshops je talenten onder professionele begeleiding maximaal te ontwikkelen. Fagro is gevestigd in Eindhoven, Maastricht en Arnhem.

De professionals
Onze professionals zijn bij ons en vaste dienst en vervullen opdrachten met een gemiddelde looptijd van 6 maanden bij verschillende grote opdrachtgevers. Ze doen ervaring op in uiteenlopende functies en projecten die afgestemd zijn op persoonlijke ambitie, competenties en ontwikkeling. Het ervaringsniveau van onze professionals varieert van starter tot principal consultant met meer dan 25 jaar ervaring.

Improving your performance
Fagro wil de prestaties van haar klanten verbeteren door het beschikbaar stellen van professionals met deskundigheid op hoog niveau. Tevens stelt Fagro zich ten doel haar medewerkers in staat te stellen zich maximaal te ontwikkelen met trainingen, opleidingen via de Fagro Academy, coaching en natuurlijk afwisselende projecten. De basis principes van Fagro zijn: ontwikkeling, waardering, openheid betrokkenheid en klantgerichtheid.

Regionale focus
Fagro heeft vestigen in Arnhem, Eindhoven en Maastricht. Onze opdrachtgevers en professionals zijn ook in deze regio’s gevestigd. De consultants kennen hierdoor de regionale cultuur en economische ontwikkelingen. Daarnaast zijn hierdoor de reis afstanden van onze professionals naar de opdrachtgevers zo gering mogelijk.

Start als Fagro professional
Wil jij een Fagro professional worden en je carrière ontwikkelen binnen een professionele organisatie? Stuur dan je sollicitatiebrief en curriculum vitae naar solliciteren@fagro.nl ter attentie van Bianca Derks. Of surf naar www.fagro.nl en vul het sollicitatie formulier in.