Gupta Strategists

Hoofdkantoor: Geen
Medewerkers: 30
Diensten: Strategy Consulting (Zorgmarkt)
Landen actief: 1
Website: www.gupta-strategists.nl

Gupta Strategist


Jij
bent een creatieve denker en in staat je ideeeën te onderbouwen met kwantitatieve analyses. Je wordt enthousiast van een “onuitvoerbare” opdracht, omdat deze je uitdaagt en je verbeeldingskracht op de proef stelt. Jij gelooft dat alles mogelijk is als je je ertoe zet. Werken in een inspirerend team haalt het beste in je naar boven. Bovendien heb je een maatschappelijke drive om mee te bouwen aan de gezondheidszorg van de toekomst.

Wij
zijn een strategisch adviesbureau dat zich volledig richt op de gezondheidszorg. We hebben een leidende positie in deze niche en groeien snel. De inhoud staat op de eerste plaats bij alles wat we doen. Dit zien onze klanten terug in creatieve oplossingen, gefundeerd door stevige analyses. Ons team bestaat uit een mix van talentvolle starters en ervaren consultants.

Onze klanten
en hun uitdagingen zijn voor ons het allerbelangrijkst. Ze komen uit de hele zorgsector en worden geconfronteerd met een snel veranderend speelveld. Zorgverzekeraars eisen van aanbieders meetbare kwaliteit, patieënten willen de beste zorg zelf kunnen uitkiezen en de overheid moet deze zorg betaalbaar houden voor alle Nederlanders, nu en in de toekomst. Dit zijn belangrijke uitdagingen die ons allemaal aangaan.

Jouw ontwikkeling
ondersteunen wij van harte. Je zal direct samenwerken met ervaren consultants in kleine teams, waardoor je het vak snel onder de knie krijgt. Wij bieden je een uitgebreid trainingsprogramma aan dat naast vaste elementen ook bestaat uit onderdelen die specifiek gericht zijn op jouw ontwikkelingsbehoeften. Je krijgt een mentor die je helpt in je persoonlijke ontwikkeling. Ben je succesvol, dan krijg je na twee tot drie jaar de kans een top- MBA programma te volgen.

Voor meer informatie, zie www.gupta-strategists.nl of neem contact op met Roderick van Grinsven,  via roderick.vangrinsven@gupta-strategists.nl of 06-51 95 43 65.