IG&H Consulting - DNA

Hoofdkantoor: Utrecht
Medewerkers: 150
Diensten: Strategy & Management Consulting
Landen actief: 1
Website: www.igh.nl

Uniek consultancy DNA van IG&H Consulting

Een baanbrekende strategie ontwikkelen en deze vervolgens samen met de klant implementeren, vraagt intelligente, veelzijdige en authentieke mensen met een uniek DNA. Mensen die de opdrachtgever niet alleen nieuwe inzichten kunnen geven, maar daar ook draagvlak voor kunnen creëren en daadkracht voor kunnen mobiliseren. Bij IG&H Consulting & Interim onderscheiden we daarom drie componenten in ons DNA: inhoud, proces en mens.

INHOUD:  In onze opdrachten onderscheiden we ons door scherpe visieontwikkeling en grote sectorexpertise. Dit vergt sterke analytische vaardigheden en de passie om onze kennis steeds verder te vergroten.

PROCES: Bij de component proces draait het om de drive en het vermogen om een goed plan om te zetten in concreet succes. Hiervoor zijn daadkracht nodig en projectmanagement skills. Denk aan het vermogen om de benodigde structuur te ontwerpen, of om de juiste tools in te zetten om de geplande voortgang te garanderen.

MENS: De derde component is mens. Bij het realiseren van plannen speelt de verbinding tussen mens en ideeën èn tussen mensen onderling een belangrijke rol. Een briljante strategie op papier is geen waarborg voor succes: alles staat of valt met de kwaliteit van uitvoering. En die zal pas succesvol zijn, als mensen de gewenste oplossing zelf dragen.