Leeuwendaal

Hoofdkantoor: Rijswijk
Medewerkers: 140
Diensten: HRM en Juridisch advies
Landen actief: 1
Website: www.leeuwendaal.nl

Personeel, management & organisatie en juridisch advies

Leeuwendaal is sinds 1990 onafhankelijk specialist in personeel, management & organisatie en juridisch advies, met name voor de (semi) publieke sector. Dat betekent dat wij werken voor organisaties die meer personeel dan machines hebben. Daar zit hun kracht, en daar zit ook onze kracht. Onze tien adviesgroepen hebben elk hun eigen specialiteit, maar ze werken ook professioneel samen. Dit levert een unieke veelzijdigheid op.

Integrale benadering
Veel organisaties worstelen op dit moment met vraagstukken die het beste zijn op te lossen met een integrale benadering. Bijvoorbeeld flexibiliserings- of mobiliteitstrajecten, waarbij u te maken krijgt met strategische personeelsvraagstukken, loopbaanbegeleiding, assessments, trainingen, functiewaardering en juridische aspecten. Dan bent u bij Leeuwendaal aan het goede adres, want wij hebben op elk van die onderdelen experts in huis. Met een team van Leeuwendaal komt u er door.

Innovatief
Wij zijn er trots op dat we al jaren hoog scoren op het gebied van betrouwbaarheid en kwaliteit. Eind 2009 zijn wij uitgeroepen tot het beste adviesbureau op het gebied van HRM-advies en werving en selectie in het marktonderzoek van SDU ‘Werken voor de overheid’. Ook zijn we ISO-gecertificeerd. Net zo trots zijn we op onze innovatieve manier van werken, die tot uiting komt in de samenwerking tussen de adviesgroepen en het implementeren van oplossingen die zichzelf terugverdienen.
 
Korte lijnen
Leeuwendaal werkt graag met korte lijnen. Rechtstreeks onder de directie vallen tien adviesgroepen. Elke adviesgroep is bemand met adviseurs, die hun carrière ooit zijn begonnen in de publieke sector. Ze kennen de praktijk dus van binnenuit en komen daarom ook met praktische en direct toepasbare adviezen.
 
Directie
Ons kantoor is gevestigd in Rijswijk met een nevenvestiging, speciaal voor onderwijsadvies, in Woerden. De directie wordt gevoerd door Arjen Kuijten en Dick de Leeuw (Rijswijk) en Edward Hermans (Woerden).