Magnitude Consulting

Hoofdkantoor: Zeist
Medewerkers: 20
Diensten: Strategie, besturing en organisatie, regievoering
Landen actief: 1
Website: www.magnitude.nl

Magnitude Consulting is een hoogwaardig adviesbureau dat zijn cliënten helpt bij voor hen belangrijke vraagstukken. Veel van onze opdrachten bevatten strategische, bestuurlijke en veranderkundige aspecten. Onze opdrachtgevers werken bij gerenommeerde organisaties en zijn ambitieus en gedreven om hun organisatie beter te laten presteren. Onze belangrijkste onderscheidende factor is dat wij, sinds onze oprichting in 1998, een gemiddelde klanttevredenheid hoger dan een 8 realiseren.

Betrokkenheid
Betrokkenheid en betekenisvol willen zijn, zit in onze genen. Wij willen uitblinken in wat wij doen. Vanuit onze betrokkenheid zetten wij vanzelfsprekend de benodigde extra stap om onze opdrachtgever succesvol te laten zijn. Wij zetten ons in voor de persoonlijke groei en het succes van collega’s. Wij kiezen bewust voor ethische principes en lange termijn focus.

Cultuur
Wij hebben door de jaren heen een sterke en eigen cultuur ontwikkeld. Deze is open, collegiaal en informeel. Wij vinden prestatiegerichtheid, hoge kwaliteit (> 8), respect en plezier hebben met opdrachtgevers en collega’s belangrijk. Wij zijn gedreven om mensen te helpen, wij inspireren elkaar, werken samen in teams en zoeken naar werkende oplossingen.

Carrière
Wil jij vanuit betrokkenheid en kwaliteit, onze cliënten helpen met betekenisvolle vraagstukken? Ben jij gedreven? Blink je uit in wat je doet en ben je in staat het verschil te maken? Ben jij op zoek naar een omgeving waarin je net zo veel verantwoordelijkheid krijgt als je zelf bewijst aan te kunnen? En wil jij samen met een groep enthousiaste collega's verder bouwen aan een kwalitatief hoogwaardig adviesbureau? Dan ben jij wellicht de nieuwe collega die we zoeken! 

Werkomgeving
Persoonlijke ontwikkeling is een belangrijke pijler waarin wij investeren. Iedereen groeit zo snel als kan. Wij bieden een professionele omgeving en uitdagende opdrachten, waarin je je kwaliteiten maximaal kunt ontplooien. Je werkt in teamverband met getalenteerde en betrokken collega’s, die van elkaar leren en elkaar stimuleren. Persoonlijke ontwikkeling wordt, naast ‘training on the job’, ook bevorderd door gerenommeerde in- en externe trainingen die zijn afgestemd op jouw specifieke ontwikkelpunten. Successen vieren wij samen, waardoor we er in slagen onze werkomgeving energiek en enthousiast te houden en ons bureau verder te ontwikkelen.