Monitor

Hoofdkantoor: Cambridge / Londen
Medewerkers: 1,500
Diensten: Strategy Consulting
Landen actief: 16
Website: www.monitor.com

Monitor Group

Monitor Group (Monitor) is een strategieadviesbureau dat zich richt op topmanagementproblemen. Monitor werd in 1983 opgericht door strategie- en managementadviseur Michael Porter en vijf andere ondernemers. Sinds zijn oprichting is Monitor gegroeid tot een leidend internationaal strategy consultancy adviesbureau, met kantoren in 16 landen en meer dan 1,500 adviseurs.

Monitor focust zich op drie dienstgebieden. Allereerst doet Monitor strategie- en management-adviesprojecten voor senior management teams, op gebieden van significante strategische betekenis voor de klantenorganisatie. Onze projecten kunnen zo kort zijn als enkele maanden of lange termijn transformaties betreffen. Ten tweede ontwerpen en implementeren we capaciteitvergrotende programma’s om nieuwe vaardigheden en benaderingen te introduceren, zodat klanten sneller zelfstandig kunnen groeien. Als laatste leveren we financiële adviesdiensten aan zowel multinationals als private equity klanten.

Nederlandse markt

Monitor biedt diensten aan klanten op de Nederlandse markt via zijn kantoren in het Verenigd Koninkrijk (Londen) en Duitsland (München).

Voor meer informatie, bezoek onze website www.monitor.com


monitor consulting