Necker van Naem

Hoofdkantoor: Utrecht
Medewerkers: 35
Diensten: Management Consulting / Publieke Sector
Landen actief: 1
Website: www.necker.nl

Necker van Naem (voorheen Jacques Necker) ondersteunt overheidsorganisaties, onderwijs- en zorginstellingen met onderzoek, advies, training en interim-capaciteit. Wij werken voor managers, politici en bestuurders en versterken hun ondersteuning. Met onze dienstverlening dragen wij bij aan een efficiënte en transparante overheid, met een sterke volksvertegenwoordiging en een krachtig bestuur. In onze werkwijze staat ambitie, vernieuwing en kwaliteit voorop.

Ons bureau is vernoemd naar en geïnspireerd door de historische figuur Jacques Necker. Hij was bankier, publicist en bestuurder en werd in 1776 minister van Financiën in Frankrijk. In die rol benadrukte hij het belang van een transparante overheidsbegroting en riep hij voor het eerst in 150 jaar de Staten-Generaal bijeen. In 2010 heeft Jacques Necker bv organisatieadviesbureau Van Naem & Partners overgenomen. Sindsdien bieden wij onze dienstverlening aan als Necker van Naem.

Samen zijn wij een organisatie van veertig professionals die sterk zijn in onderzoek en advies en die hun motivatie halen uit werk dat maatschappelijk relevant is. Ons team van adviseurs bestaat onder meer uit bestuurskundigen, historici, juristen, politicologen, economen en planologen.

Naast Necker van Naem kent u ons van onze kennisplatforms: gemeenteraad.nl, collegebenw.nl, griffie.nl, delokalerekenkamer.nl en provincialestaten.nl.

Website: www.necker.nl