OC&C Strategy Consultants

Hoofdkantoor: Rotterdam
Medewerkers: 500 / NL = 55
Diensten: Strategy Consulting
Landen actief: 10
Website: www.occstrategy.nl

OC&C Strategy Consultants
OC&C Strategy Consultants adviseert het topmanagement van vooraanstaande bedrijven en instellingen in Azië, Europa en Noord- en Zuid Amerika op het gebied van koersbepaling, prestatie-verbetering en verandering. OC&C is in de meeste sectoren actief. Het Nederlandse kantoor, in Rotterdam, heeft vooral veel expertise in private equity, FMCG, retail en transport & logistiek.

Het werk in de praktijk
Je werkt in teamverband aan uiteenlopende projecten, van enkele weken tot maanden, in allerlei sectoren. Je analyseert bijvoorbeeld cliënt- of marktgegevens, maakt modelanalyses, neemt interviews af. Als team analyseer je de bevindingen en formuleer je aanbevelingen die je presenteert aan je cliënt.

Je wordt continu uitgedaagd en krijgt veel verantwoordelijkheid. Internationale ervaring kun je opdoen in internationale projectteams en door tijdelijk over te stappen naar een ander kantoor.

Wie zoeken wij?
Talent, toewijding en enthousiasme zijn belangrijker dan wat voor studie je hebt gedaan. Belangrijke trefwoorden zijn: superieure analytische vaardigheden, sterke nieuwsgierigheid, ondernemend, gedreven, volwassen, no-nonsense-mentaliteit. Je moet in teams willen werken en hebt een positief-kritische houding. Technische studenten, (bedrijfs)economen en econometristen met een brede maatschappelijke interesse blijken vaak aan dit profiel te voldoen.

Selectieproces
Wil jij je aanmelden voor onze sollicitatieprocedure? Stuur ons dan een sollicitatiebrief met je CV en je cijferlijsten van middelbare school en universiteit. Als je toegelaten wordt tot de procedure, kom je bij ons eerst een numerieke test en twee case interviews doen. Gaan die goed, dan vragen wij je voor een tweede ronde waarin je drie van onze Partners spreekt.

Contact
Kijk voor meer informatie op www.occstrategy.nl of mail/bel naar Marjolein van den Blink (Recruiter) via recruitment@occstrategy.nl of 010 – 217 55 55.