&Samhoud

Hoofdkantoor: Utrecht
Medewerkers: 120
Diensten: Management Consulting
Landen actief: 3
Website: www.samhoud.nl

&samhoud is een ongewoon gewoon adviesbureau. Het werd in 1989 opgericht door Salem Samhoud met het visionaire doel om doorbraken te realiseren door het inspireren en verbinden van mensen; zowel in business, maatschappij als op persoonlijk vlak. Inmiddels is &samhoud uitgegroeid tot een adviesbureau met medewerkers en een groot gevoel voor maatschappelijke betrokkenheid. Wij staan bekend om onze unieke vakinhoudelijke kennis en onze onconventionele aanpak bij fundamentele veranderprocessen.

Terwijl het leeuwendeel van de advieswereld zich richt op structuren, systemen en processen, onderscheidt &samhoud zich inhoudelijk door een uitzonderlijke focus op de menselijke kant van bedrijfsvoering. Als je als organisatie goed zorgt voor je medewerkers, zorgen zij ook goed voor je klanten. Die er op hun beurt weer voor zorgen dat je als bedrijf goede resultaten boekt. Deze filosofie hebben wij vertaald in een unieke methodische aanpak van cultuurverandering, waarbij een inspirerende werkwijze gekoppeld wordt aan een gedisciplineerde uitvoering en een strakke regie. Onze aanpak slaat zowel aan bij directie als medewerkers, waarbij een gevoel van verbinding ontstaat, hetgeen uiteindelijk leidt tot duurzame financiële resultaten.

&samhoud voegt blijvende waarde toe aan organisaties en individuen: together we build a brighter future. Wij onderscheiden ons van andere bureaus door de integrale, eerlijke en mensgerichte benadering van organisatievraagstukken.

Onze adviespraktijk is gebaseerd op de filosofie van de Value Profit Chain. Met onze rijke ervaring hebben we deze filosofie vertaald naar een unieke aanpak van veranderprocessen binnen organisaties.

&samhoud is een business to business organisatie. De gedachte die wij uitdragen is echter van toepassing op de hele samenleving. Wat betreft sectoren, richt &samhoud zich voornamelijk op bedrijven met een coöperatieve inslag en bedrijven met een bepaald maatschappelijk nut.

&samhoud begeleidt voornamelijk grote verandertrajecten, zoals fusies en privatiseringen. Daarnaast biedt &samhoud instrumenten om medewerkers- en klanttevredenheid te meten, middels o.a. 360 graden beoordelingen en het verzorgen van MBTI trainingen. Een aantal adviseurs bij &samhoud is gecertificeerd MBTI trainer. In 2008, 2009 en 2010 is &samhoud verkozen als winnaar van “Great Place To Work”.   

Kijk voor meer informatie op www.samhoud.nl.