Simon Kucher & Partners

Hoofdkantoor: Amsterdam (internationaal: Bonn)
Medewerkers: 25, internationaal 760
Diensten: Strategy & Marketing Consulting
Landen actief: 21
Website: www.simon-kucher.nl

Simon-Kucher & Partners

Maak kennis met Strategy Consulting via Simon-Kucher & Partners, het internationale strategie adviesbureau op gebied van marketing & sales en wereldwijd marktleider als het gaat om pricing. In al onze opdrachten staat aantoonbare winstgroei voor onze opdrachtgevers centraal. De wijze waarop wij onze adviesopdrachten doen kenmerkt zich door ondernemerschap, messcherpe analyses en nauwe samenwerking met onze klanten. Wij werken zeer gericht en alleen aan ècht zinvolle vragen. Sinds de oprichting in 1985 is Simon-Kucher & Partners onafgebroken en exponentieel gegroeid tot een organisatie met 760 consultants en 29 kantoren wereldwijd.

Wij bieden, via stages, volop mogelijkheden om als student of pas afgestudeerde te bepalen of strategy consulting echt bij jou past. Mocht je al helemaal overtuigd zijn van ons werkveld dan zijn er ook geregeld vacatures voor startersfunctie als consultant.

Onze klanten zijn zowel multinationals als middelgrote bedrijven in uiteenlopende sectoren, zoals FMCG, retail, media, industrie en (financiële) dienstverlening. Onze projectteams bestaan uit veelzijdige, talentvolle en gedreven academici. De vraagstukken waar wij aan werken zijn altijd commercieel van aard en gericht op aantoonbare winstgroei.

Opmerkelijk is dat Simon-Kucher & Partners in Nederland zich zo snel heeft kunnen ontwikkelen ondanks een start aan de voet van de recente recessie. Dit onderschrijft de kracht van het kantoor en geeft tegelijkertijd een idee van de mogelijkheden die er binnen deze sterk groeiende omgeving liggen