Squarewise

Hoofdkantoor: Amsterdam
Medewerkers: 30
Diensten: Strategy & Management Consulting
Landen actief: 1
Website: www.squarewise.com

Squarewise

Squarewise is een strategisch adviesbureau met een focus op innovatie en duurzaamheid. We zijn pas tevreden wanneer we werkelijke verschil maken en ons advies duurzame impact heeft. Concrete resultaten met een hoog rendement. Onze kracht ligt in de combinatie van scherpe analyse en praktische implementatie; human touch en high tech. We zijn onafhankelijk, authentiek en soms ronduit uitgesproken – en gelukkig ook in bezit van een relativerend gevoel voor humor.

Een succesvolle strategie wordt gedragen op alle niveaus

Squarewise richt zich op complexe vraagstukken en intelligente uitdagingen – bij uitstek het speelveld van strategie. Voor organisaties die aan kop willen blijven in hun branche is een vooruitziende blik een absolute must. Squarewise helpt managers bij het maken van weloverwogen keuzes en het ontwikkelen van een praktische strategie. Door de gekozen strategie te communiceren naar de werkvloer en de organisatie mee te nemen in de implementatie ervan, nemen we verantwoordelijkheid voor de stap van visie naar werkelijkheid.

Innovatie biedt mogelijkheden

Blind bezuinigen op kosten, mensen en middelen is niet onze stijl; wij richten ons liever op de mogelijkheden die innovatie biedt. Kansen kunnen liggen op het gebied van systeem of techniek, maar komen meestal in de vorm van een nieuwe kijk op samenwerking. Onze creatieve manier van werken leidt tot een flexibele mindset en oplossingen die innovatief en toekomstproof zijn. Een aanpak waarbij zorgvuldig wordt omgesprongen met mensen, middelen en milieu. Een duurzame aanpak.

Ondernemerschap zit Squarewise in de genen

Werknemers krijgen de ruimte om vanuit hun persoonlijke motivatie bij te dragen aan de doelstellingen van het bedrijf. Dat leidt tot meer betrokkenheid, meer creativiteit en een betere werksfeer. Opdrachtgevers kunnen rekenen op een actieve aanpak. Wij zijn degenen die nét dat stapje verder gaan dan verwacht. Kritische vragen stellen, buiten de gebaande paden gaan en de handen uit de mouwen steken doen we graag. Gevarieerd qua achtergrond maar eensgezind qua persoonlijkheid: vakinhoudelijk gedreven, communicatief vaardig en overtuigd van de kracht van samenwerking. Door onze manier van werken over te dragen op de organisaties van onze opdrachtgevers, ontstaat een omgeving waarin mensen ondernemend en innovatief kunnen zijn.