Strategy& - Carriere

Hoofdkantoor: Amsterdam
Medewerkers: 100 / 3,000
Diensten: Strategy Consulting
Landen actief: 50
Website: www.strategyand.pwc.com/nl

Wie wij zoeken:

Een goede consultant heeft visie en kan vooruit denken. Je baseert je aanbevelingen op doordachte analyses, deskundigheid, verbeelding en ervaring. Je bent niet bang om je mening te geven, en draagt bij aan discussies met je team en de cliënt. Je bent realistisch en ziet mogelijkheden. Je bent open, eerlijk, beknopt in je woorden en acties. Je bent pragmatisch, krijgt dingen gedaan, en werkt goed met anderen samen. 

Een carrière bij Strategy& vereist een hoog denkniveau, ervaring en deskundigheid. Wij bieden je uitdagend en boeiend werk dat relevant is. Daarbij wordt je omringd door collega's die je intellectueel uitdagen en inspireren. Zij zullen je begeleiden en aanmoedigen om je ambities waar te maken en zijn daadwerkelijk betrokken bij jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Strategy& daagt je uit om innovatieve werkwijzen te ontwikkelen zodat je werk kunt leveren dat zowel voor jezelf, onze klanten en de samenleving van belang is. Wij zullen ons blijven inzetten om het beste talent wereldwijd voor ons te behouden en te verwerven. Van jou verwachten we dat je van gebaande paden kunt afwijken en onderscheidende competenties zult ontwikkelen.

Loopbaan
 
Bij Strategy& kun je je snel professioneel ontwikkelen. Wij passen ons carrièremodel aan om ervoor te zorgen dat onze talentvolle medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen en doorgroeien. Strategy& is internationaal georiënteerd: voor iedere opdracht stellen wij het meest geschikte team samen, ongeacht de locatie. Hierdoor kunnen wij je uitdagende internationale mogelijkheden bieden.

Ontwikkeling
Als pas afgestudeerd academicus begin je bij ons als consultant. Je doet in korte tijd een enorme kennis op over allerlei bedrijven en industrieën in een internationale werkomgeving. Je werkt in verschillende projectteams en je volgt cursussen om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Je maakt kennis met alle aspecten van onze organisatie.

MBA
En voordat je toe bent aan de functie van Associate, je volgende carrièrestap, bestaat er de mogelijkheid om - geheel door Strategy& gefinancierd - een MBA opleiding te volgen aan een door jou gekozen business school in Europa of de VS.

Stage mogelijkheden
Naast consultant posities voor afgestudeerden, bieden wij ook een uitgebreid stage programma aan. Als stagiair maak je deel uit van een Strategy& projectteam en draai je daarin mee als een volwaardig consultant. Dit is een ideale manier om Strategy& en het type werk dat wij doen goed te leren kennen.

Selectieprocedure & Oriëntatie mogelijkheden:

Je kunt ons beter leren via verschillende in-house events. Gedurende het jaar organiseren wij onder andere twee business courses, een Crack a Case workshop en een Ladies’ Dinner. Op onze website vind je de kalender en meer informatie over de aanmeldingsprocedure. 

Ben je geïnteresseerd in een carrière bij Strategy&? Solliciteer van voor de positie van Consultant in Amsterdam via onze website en upload een brief met je curriculum vitae en je cijferlijsten van de middelbare school en de universiteit. Beschrijf in je brief waarom je voor management consultancy en Strategy& kiest. Vermeld ook welke kennis en kwaliteiten jou geschikt maken om als consultant aan de slag te gaan.

De selectieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes en elke ronde bestaat uit drie "case interviews". Wij streven ernaar de gehele procedure snel af te ronden.