Twynstra Gudde

Hoofdkantoor: Amersfoort
Medewerkers: 468
Diensten: Management Consulting
Landen actief: 1
Website: www.twynstragudde.nl

‘Anders denken, gewoon doen’, luidt het motto van Twynstra Gudde al jaren. Die overtuiging typeert onze adviseurs en managers ten voeten uit. We willen onze opdrachtgevers helpen het verschil te maken. En dat begint bij anders kijken, bij anders denken.

Ervaring
Twynstra Gudde is een onafhankelijk Nederlands organisatieadviesbureau. Onze kerncompetenties zijn projecten programmamanagement, veranderkunde en organisatiekunde.

Twynstra Gudde is Nederlandse partner van het exclusieve Highland Worldwide Network, een internationale alliantie van onafhankelijke adviesbureaus in de Verenigde Staten, Europa, China, Singapore, Australië en Verenigde Arabische Emiraten. Wij beschikken via dit samenwerkingsverband over adviseurs die bekend zijn met de specifieke vragen in relatie tot verschillende culturen en talen.

Onze naam is verbonden aan een groot aantal spraakmakende projecten in Nederland en daarbuiten. Van grote infrastructurele werken tot efficiencyoperaties bij retailers, van fusies in de gezondheidszorg tot IT-investeringen van banken en verzekeraars.

Geen vraagstuk is hetzelfde, alle problemen hebben hun eigen genen. Vandaar dat we in tal van oplossingen geloven, maar zelden in standaardoplossingen. We zijn creatief, grensverleggend en tegelijkertijd praktisch en pragmatisch. We doen in ideeën maar denken in resultaten en willen kwaliteit leveren, geen capaciteit.

Diversiteit
Twynstra Gudde, de optelsom van een grote diversiteit aan talent, kennis en ervaring, ontleent zijn bestaan aan ‘zijn’ professionals. Door onze brede multidisciplinaire aanpak kijken we anders tegen de opgaven van onze opdrachtgevers aan en zijn we beter in staat onze kennis en ervaring op een productieve manier in te zetten. Onze adviseurs en managers zijn autoriteiten op hun vakgebied. En dat al 45 jaar. Met succes.

Kijk voor meer informatie op www.twynstragudde.nl

Consultancy.nl | Twynstra Gudde