ZS Associates

Hoofdkantoor: Evanston / London
Medewerkers: 1,300
Diensten: Strategy Consulting (Customer Strategy)
Landen actief: 19
Website: www.zsassociates.com

ZS Associates

ZS Associates is een managementadviesbureau dat zich specialiseert in sales en marketing diensten. Het biedt tevens client capability building en outsourcingdiensten aan. ZS Associates, opgericht in 1983, heeft meer dan 1,300 adviseurs in 19 landen wereldwijd. We hebben meer dan 700 klanten in 70 landen geholpen. Als één van ’s werelds grootste adviesbureaus dat zich focust op sales en marketing heeft ZS Associates ervaring in vele industrieën, waaronder farmacie, biotechnologie, medische producten, financiële diensten, transport en high-tech. In 2009 werd ZS Associates door Consulting Magazine benoemd tot “Best Consulting Firm for Work For”.

Geschiedenis van ZS Associates

ZS Associates werd in september 1983 opgericht door Andy Zoltners en Prabha Sinha – de naam ZS staat voor de eerste letters van hun achternamen. In 1986 had ZS al acht van de tien grootste farmaceutische bedrijven wereldwijd geholpen met sales-diensten. Het bedrijf was ondertussen gegroeid tot 25 adviseurs en had gewerkt aan bijna 100 projecten in meer dan tien landen. In de jaren ’90 zette het bedrijf zijn internationale expansie naar andere continenten voort. Tevens maakte de firma zijn diensten diverser toen het uitbreidde naar de gebieden marketing en capability building. In 2004 ontvingen de oprichters van ZS Associates de prijs voor “outstanding advisory and implementation of marketing science concepts and methods” van het Institute for Operations Research and the Management Sciences (INFORMS). In 2010 is ZS Associates gegroeid naar meer dan 1300 internationaal werkende adviseurs en heeft het meer dan 2200 projecten afgerond.

Nederlandse markt

ZS Associates biedt diensten aan klanten op de Nederlandse markt via zijn kantoren in het Verenigd Koninkrijk (Londen) en Duitsland (Frankfurt).

Voor meer informatie, bezoek onze website www.zsassociates.com