Arthur D Little wint Management Consultancy 2011

30 maart 2011 Consultancy.nl

Internationaal strategy en management adviesbureau Arthur D. Little (ADL) is verkozen tot “Best Management Consultancy of the Year” tijdens de DealMakers Global Awards 2011. De verkiezing is gebaseerd op ongeveer 18,700 stemmen van cliënten die afgelopen jaar onderdeel waren van fusies en overnames.

De Management Consultancy of the Year-award werd aan Arthur D. Little gepresenteerd vanwege zijn uitzonderlijke prestaties op het gebied van innovatiemanagement en zijn continue bijdrage aan de toepassing van baanbrekende methoden over de hele wereld. De winnaars van dit jaar werden gekozen door middel van elektronische stemformulieren, die werden toegezonden aan de lezers van de publicatie. Lezers werd gevraagd om te stemmen op de bedrijven die zij beschouwden als leidinggevend op hun specialisatiegebieden en in verschillende geografische regio’s.

Als reactie op zijn winst zei Petter Kilefors, Global Head van ADL’s Strategy & Organization Practice, “Arthur D. Little is bijzonder trots op de erkenning door DealMakers als het Management Consultancy of the Year – wereldwijd winnaar.”

Meer Strategy nieuws