Booz & Company benoemt twee nieuwe Partners

21 september 2009 Booz & Company

Robert-Jan Hagens en David Wyatt zijn beiden benoemd tot partner van management consultancy Booz & Company. Hagens en Wyatt leiden de Financial Services adviespraktijk van de firma in Nederland. Robert-Jan Hagens is gespecialiseerd in het realiseren van prestatie verbeteringen en grootschalige transformaties voor financiële instellingen. David Wyatt is gespecialiseerd in strategieontwikkeling en organisatieontwerp voor grote retail- en commerciële banken. Beiden zijn werkzaam als strategieconsultant voor klanten in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk.

Robert-Jan Hagens 

Robert-Jan Hagens (40) is sinds 1998 werkzaam bij Booz & Company. Voordien was hij werkzaam als management consultant bij Arthur D. Little in Rotterdam. Hij heeft ruime ervaring in het herstructureren van organisaties, verbeteren van prestaties, optimaliseren van bedrijfsprocessen en het reduceren van kosten voor financiële instellingen. Hagens heeft een Masters of Business Administration behaald aan de Sloan School of Management, Massachusetts Institute of Technology (MIT) in de Verenigde Staten.

David Wyatt 

David Wyatt (43) is sinds 2004 werkzaam bij Booz & Company. Voordien heeft hij gedurende 15 jaar internationale ervaring opgedaan in de financiële sector, onder meer bij Swiss Re en ABN AMRO. Zijn functionele expertise omvat strategie, organisatieontwerp en IT. Als zodanig heeft hij onder meer ruime ervaring in het ontwikkelen van groeistrategieën en het begeleiden van herstructureringen van grote organisaties. Wyatt heeft een Masters of Business Administration behaald aan de Stanford Graduate School of Business in de Verenigde Staten.

Trefwoorden: Booz & Company, Robert-Jan Hagens, David Wyatt

Meer Strategy nieuws