Booz & Company organiseert Amsterdam MBA Fair 2012

9 augustus 2012 Consultancy.nl

Op donderdagavond 20 September 2012 organiseert de Ivy Circle Nederland samen met Booz & Company voor de 6e keer de Amsterdam MBA Fair. De fair is voor professionals met drie tot vier jaar werkervaring in het bedrijfsleven of de non-profit sector met interesse in het volgen van een MBA opleiding.

AmsterdamMBA Fair
De Amsterdam MBA Fair 2012 biedt jonge professionals de kans om zich in één dag bij de beste MBA-scholen te oriënteren op een MBA-opleiding. Gerenommeerde MBA-scholen uit de Verenigde Staten (Chicago Booth, Columbia, Harvard, Kellogg, MIT Sloan, Stanford, Tuck en Wharton) en Europa (IESE, IMD, INSEAD, en London Business School) zullen samen met hun alumni uitgebreid voorlichting geven aan jonge professionals die in Nederland werken en een internationale carrière nastreven. Deelnemers kunnen in één dag kennismaken met meer dan tien verschillende universiteiten en hun alumni. Deze alumni zijn er om toe te lichten welke stimulans hun MBA-opleiding aan hun loopbaan heeft gegeven. Hierdoor kunnen jonge professionals zich gerichter bij een of meer programma’s aanmelden, passend bij hun competenties en ambities, wat hun selectiekansen verhoogt. De MBA-scholen kunnen zich op hun beurt profileren met hun curriculum, hoogleraren en studiefaciliteiten.

Aanmelden voor de fair kan op deze pagina
.
 
Booz & Company Fellowship
Strategy consulting kantoor Booz & Company biedt studenten de mogelijkheid om een MBA Fellowship aan te vragen. Wanneer het wordt gehonoreerd dan betaalt het Booz & Company een financiële bijdrage aan de studie. Daarnaast kan de student een summer internship volgen op het kantoor van Booz & Company in Amsterdam. De fellowship aanvragen kan op deze pagina.
 
Over de Ivy Circle Nederland
De Ivy Circle Nederland is de lokale vereniging van alumni van de beste Amerikaanse universiteiten. Universiteiten die zich hebben aangesloten bij de Ivy Circle zijn Chicago Booth School of Business, Columbia Business School, Harvard Business School, Kellogg School of Management, MIT Sloan, Stanford Graduate School of Business, Tuck School of Business en Wharton University of Pennsylvania.

Meer Strategy nieuws