Contract van 12 miljoen voor Baker Tilly en BoerCroon

6 mei 2013 Consultancy.nl

De Nederlandse Ministeries van IenM en VenJ hebben een raamovereenkomst afgesloten met accountants- en adviesorganisatie Baker Tilly Berk, adviesbureau BoerCroon en detacheerder DPA. Het betreft dienstverlening op het gebied van accountancy en financiële consultancy. Het contract heeft een looptijd van 2 jaar en een maximale waarde van in totaal €12 miljoen.

Openbare aanbesteding
Het raamcontract maakt deel uit van een Europese aanbesteding ‘inhuur en uitbesteding van accountancy gerelateerde dienstverlening’. Naast het consortium van Baker Tilly Berk, BoerCroon en DPA werden raamovereenkomsten ook gegund aan twee overige consortia van adviesbureaus. De raamovereenkomst heeft een mogelijke verlenging van twee keer een jaar.

Overheidscontract voor Baker Tilly Berk - BoerCroon en DPA.jpg

Werkzaamheden per adviesbureau
De werkzaamheden vanuit Baker Tilly Berk richten zich vooral op audits, die zullen worden uitgevoerd door de specialisten van Subsidie Audit Services. BoerCroon levert dienstverlening op het gebied van Consultancy, Corporate Finance en Interim Management. Detacheerder DPA verzorgt de levering van interim financiële professionals.

Volgens Barry Damen, verantwoordelijk partner bij Baker Tilly Berk, lag de aanvullende dienstverlening van de drie adviesbureaus aan de basis van de gunnung. “Juist door de kracht van drie gerenommeerde partijen in het werkveld te bundelen ontstaat een combinatie die invulling geeft aan de aanbestede dienstverlening".

Meer Strategy nieuws