Jorg Oliveri del Castillo-Schulz terug bij Roland Berger

26 september 2014 Consultancy.nl

Jörg Oliveri del Castillo-Schulz, een voormalig werknemer van Roland Berger Strategy Consultants, heeft zich opnieuw bij het Duitse strategy consultancybureau gevoegd. Oliveri del Castillo-Schulz komt bij Deutsche Bank vandaan, waar hij lid was van de Technology & Operations (GTO) Executive Committee van de bank.

In 1994 kwam Jörg Oliveri del Castillo-Schulz bij Roland Berger terecht en spendeerde ongeveer drie jaar als consultant in het Financial Servicies Competence Center. In 1997 verliet hij het adviesbureau, en werkte vervolgens vele jaren in management posities in de financiële dienstensector, waaronder als bestuurslid van een van Europa’s grootste verzekeringsmaatschappijen. De afgelopen jaren werkte hij in management functies in verschillende landen voor Deutsche Bank; in zijn meest recente rol als COO met verantwoordelijkheid voor de GTO Division in Londen.

Jorg Oliveri del Castillo Schulz - Roland Berger

Na een afwezigheid van 17 jaar heeft Oliveri del Castillo-Schulz nu besloten om terug te keren naar de adviesbranche, en opnieuw heeft de Duitser voor Roland Berger gekozen. Hij heeft de taak gekregen om – in de rol van Global Head of Business Transformation in de Financial Services Competence Center – het thought leadership track record van het adviesbedrijf verder uit te breiden. “Jörg Oliveri del Castillo-Schulz is een echte aanwinst voor onze wereldwijde Financial Services Competence Center gezien zijn ruime ervaring in de financiële sector, zijn netwerk en zijn management expertise”, zegt Stefan Schaible, CEO van Roland Berger in Duitsland en sinds vorige week tevens de Deputy CEO van het bedrijf.

Meer Strategy nieuws