McKinsey organiseert Business Course @ De Apenheul

12 augustus 2011 StrategyConsulting.nl

Op 22 & 23 september 2011 organiseert McKinsey & Company (McKinsey) de Business Course ‘De Apenheul’. Topstudenten kunnen zich vanaf heden inschrijven voor de Business Course op de website van McKinsey.

McKinsey & Company is het grootste strategy consulting kantoor ter wereld. Het strategisch adviesbureau heeft wereldwijd meer dan 9,000 consultants, het Nederlandse kantoor heeft circa 180 adviseurs in dienst. McKinsey wordt door studenten al jaren gezien als een van de beste werkgevers in de adviesbranche. In het meest recente onderzoek van Universum naar de “Populairste Consultancybedrijven onder studenten” staat McKinsey op #1. Ook onder adviseurs heeft McKinsey een uitstekende reputatie – het adviesbureau is door gerenommeerd onderzoekbureau Vault voor het derde opeenvolgende jaar verkozen tot het meest prestigieuze adviesbureau in Europa.

Business Course De Apenheul
Tijdens de 2-daagse Business Course De Apenheul moeten de studenten in teams een strategie en business model definiëren van de Apenheul. Voor studenten is het een ideale introductie tot strategy consulting en McKinsey. Ook kunnen de studenten kennis maken met consultants van het adviesbureau en de cultuur beter leren kennen. Geïnteresseerde studenten kunnen zich tot 12 september 2011 inschrijven op www.mckinsey.nl.

Over de Apenheul
De Apenheul is opgericht in 1971 en is een gespecialiseerde dierentuin aan de rand van de Nederlandse stad Apeldoorn. In Apenheul leven apen uit Afrika, Zuid-Amerika en Azië. De dieren leven er heel vrij, sommige apen lopen zelfs tussen de bezoekers rond.

Meer Strategy nieuws