Roland Berger: 7 nieuwe partners benoemd

9 augustus 2009 Consultancy.nl

Roland Berger Strategy Consultants heet zeven nieuwe mensen welkom binnen de rang "International Partner". René Seyger, MT lid van het Amsterdamse kantoor, heeft promotie gemaakt naar het volgende Partner niveau.

De nieuwe Partners zijn werkzaam binnen verschillende kantoren van Moskou tot Tokio; vier van hen in Duitsland. Verder hebben 2 Partners promotie gemaakt naar het volgende Partner niveau. Met deze nieuwe Partners, die officieel werden verwelkomd op de International Partner Meeting in Amsterdam, breidt Roland Berger het aantal eigenaren uit en versterkt haar globale positie.

De zeven nieuwe Partners zijn: Vladimir Boroutski (38; Moskou), Dr Andreas Dietze (36; Düsseldorf), Norbert Dressler (37; Stuttgart), Dr Michael Lukarsch (40; Hamburg), Tim Manasseh (48; Londen), Bill Upton (Londen) and Peter Wimmer (44; München). Takashi Hirai (44; Tokio) and René Seyger (43; Amsterdam) zijn verkozen om naar het volgende partner level te klimmen.

René Seyger heeft meegeholpen om het Amsterdamse kantoor van strategy consultant Roland Berger in 2002 op te zetten. Hij is in de Nederlandse markt verantwoordelijk voor de sectoren  "Restructuring, Transport en Automotive". Hij is in het bezit van een MBA diploma van de Universiteit van Twente en volgde met succes een "corporate restructuring" programma aan het Institute of Finance in Amsterdam in 2004. Hij heeft meer dan 20 jaar consultancy ervaring bij toonaangevende consultancy bedrijven.

Trefwoorden:

Roland Berger Strategy Consultants, René Seyger

Meer Strategy nieuws