Roland Berger Strategy Consultants groeit van vijf naar vijftig adviseurs in vier jaar tijd

10 april 2006 Consultancy.nl

Roland Berger groeit van vijf naar vijftig adviseurs in vier jaar tijd

Roland Berger Strategy Consultants heeft in de afgelopen jaren een sterke groei meegemaakt in Nederland. In amper vier jaar tijd is het aantal consultants toegenomen van vijf naar vijftig. Roland Berger huurt daarom vanaf aanstaande september twee etages vloeroppervlakte in het WTC in Amsterdam erbij.

Roland Berger is opgericht begin 2002 door o.a. ex-Arthur D. Little (ADL) adviseurs Tyo Collot d’Escury, René Seyger en Jerôme Koelewijn. Zij verlieten destijds ADL door de aanhoudende financiële problemen van het Amerikaanse strategy consultancy kantoor.

“Roland Berger groeit internationaal al jaren harder dan de markt. Het Nederlandse kantoor blijft daarbij zeker niet achter. Onze ambitie in 2002 was om binnen vijf tot tien jaar ook in Nederland tot de top van de strategische adviesbureaus te horen. Die doelstelling is binnen handbereik” aldus Tijo Collot d'Escury, managing partner van Roland Berger Nederland. “Deze positie zullen we in de komende jaren verder uitbouwen en versterken”.

Over Roland Berger Strategy Consultants 
Roland Berger Strategy Consultants is een internationaal strategisch adviesbureau met ruim  1.600 medewerkers, verdeeld over 31 kantoren en 24 landen. In Europa behoort de firma tot de top-3 van strategieadviseurs, wereldwijd tot de top-5. In het Nederlandse kantoor werken ruim 50 mensen.

Meer Strategy nieuws